Nabeschouwing Naftan - Crvena Zvezda (3-4) || Europa League 2012/2013

Donderdag 19 juli 2012 - 17:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Naftan het donderdag 19 juli 2012 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda.

Via de Naftan - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Naftan - Crvena Zvezda (3-4)

Het Europa League duel tussen Naftan en Crvena Zvezda is geëindigd in een 3-4 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 10e minuut dacht Crvena Zvezda op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Kasalica. Helaas voor Crvena Zvezda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Crvena Zvezda dat via L. Milunovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Milunovic dacht na 34 minuten te scoren voor Crvena Zvezda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 48e minuut scoorde Naftan via A. Gavruyshko, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 67 minuten spelen wist Naftan via A. Gavruyshko de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 69e minuut scoorde F. Kasalica namens Crvena Zvezda. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 76e minuut leek V. Zhukouski te scoren voor Naftan, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Naftan - Crvena Zvezda
3
4
LIVE Naftan - Crvena Zvezda 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Naftan - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt F. Kasalica Crvena Zvezda
18' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt L. Milunovic Crvena Zvezda
27' Wissel Naftan Wissel D. Obrazov voor I. Zyulev Naftan
34' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt L. Milunovic Crvena Zvezda
40' Gele kaart Naftan Gele kaart voor N. Bukatkin Naftan
46' Wissel Naftan Wissel A. Gavruyshko voor S. Kovalenko Naftan
48' Penalty Naftan Penalty A. Gavruyshko Naftan
48' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor N. Maksimovic Crvena Zvezda
49' Gele kaart Naftan Gele kaart voor M. Gorbachev Naftan
65' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor F. Mladenovic Crvena Zvezda
67' Doelpunt Naftan Doelpunt A. Gavruyshko Naftan
69' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt F. Kasalica Crvena Zvezda
71' Wissel Crvena Zvezda Wissel Cadu voor Evandro Crvena Zvezda
73' Wissel Naftan Wissel V. Zhukouski voor A. Kobets Naftan
76' Doelpunt Naftan Doelpunt V. Zhukouski Naftan
77' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Vesovic voor L. Milunovic Crvena Zvezda
85' Gele kaart Naftan Gele kaart voor R. Sorokin Naftan
86' Gele kaart Naftan Gele kaart voor V. Berezovskiy Naftan
92' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Dimitrijevic Crvena Zvezda
93' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor F. Kasalica Crvena Zvezda
94' Gele kaart Naftan Gele kaart voor V. Zhukouski Naftan