Nabeschouwing Napoli - Viktoria Pilsen (0-3) || Europa League 2012/2013

Donderdag 14 februari 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Napoli het donderdag 14 februari 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen.

Via de Napoli - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Viktoria Pilsen (0-3)

Het Europa League duel tussen Napoli en Viktoria Pilsen is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht Viktoria Plzeň op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Darida. Helaas voor Viktoria Plzeň werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Viktoria Plzeň dat via F. Rajtoral dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Tecl dacht na 90 minuten te scoren voor Viktoria Plzeň, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Viktoria Pilsen
LIVE Napoli - Viktoria Pilsen 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt V. Darida Viktoria Plzeň
39' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Rolando Napoli
46' Wissel Napoli Wissel M. Hamsík voor A. Gamberini Napoli
59' Wissel Napoli Wissel E. Calaiò voor O. El Kaddouri Napoli
60' Wissel Viktoria Plzeň Wissel S. Tecl voor M. Bakos Viktoria Plzeň
72' Wissel Napoli Wissel G. Inler voor M. Donadel Napoli
79' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt F. Rajtoral met assist van J. Kovarík Viktoria Plzeň
80' Gele kaart Napoli Gele kaart voor G. Inler Napoli
85' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Fillo voor F. Rajtoral Viktoria Plzeň
90' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt S. Tecl met assist van M. Fillo Viktoria Plzeň
94' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor L. Hejda Viktoria Plzeň
91' Wissel Viktoria Plzeň Wissel L. Hejda voor D. Kolár Viktoria Plzeň