Nabeschouwing ND Mura 05 - Arsenal Kyiv (0-2) || Europa League 2012/2013

Donderdag 9 augustus 2012 - 20:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt ND Mura 05 het donderdag 9 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal Kyiv.

Via de ND Mura 05 - Arsenal Kyiv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ND Mura 05 - Arsenal Kyiv (0-2)

Het Europa League duel tussen ND Mura 05 en Arsenal Kyiv is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Arsenal Kyiv. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 2e minuut dacht Arsenal Kyiv op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Kobakhidze. Helaas voor Arsenal Kyiv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut moest S. Symonenko van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Arsenal Kyiv verder met een speler minder. V. Gomenyuk dacht na 61 minuten te scoren voor Arsenal Kyiv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 94e minuut moest Arsenal Kyiv verder met een man minder, nadat E. Shakhov een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken ND Mura 05 - Arsenal Kyiv
LIVE ND Mura 05 - Arsenal Kyiv 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ND Mura 05 - Arsenal Kyiv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Arsenal Kyiv Doelpunt A. Kobakhidze Arsenal Kyiv
31' Rode kaart Arsenal Kyiv Rode kaart voor S. Symonenko Arsenal Kyiv
35' Wissel Arsenal Kyiv Wissel J. Simovic voor D. Adiyiah Arsenal Kyiv
57' Gele kaart Arsenal Kyiv Gele kaart voor S. Mikoliunas Arsenal Kyiv
59' Gele kaart Arsenal Kyiv Gele kaart voor M. Shatskikh Arsenal Kyiv
60' Gele kaart ND Mura 05 Gele kaart voor D. Kramar ND Mura 05
61' Doelpunt Arsenal Kyiv Doelpunt V. Gomenyuk Arsenal Kyiv
61' Wissel Arsenal Kyiv Wissel V. Gomenyuk voor I. Mazilu Arsenal Kyiv
66' Wissel ND Mura 05 Wissel A. Vas voor M. Eterovic ND Mura 05
71' Gele kaart Arsenal Kyiv Gele kaart voor E. Shakhov Arsenal Kyiv
71' Wissel ND Mura 05 Wissel L. Sres voor D. Bohar ND Mura 05
81' Wissel Arsenal Kyiv Wissel A. Kovpak voor A. Kobakhidze Arsenal Kyiv
89' Gele kaart ND Mura 05 Gele kaart voor A. Vas ND Mura 05
94' Tweede gele kaart Arsenal Kyiv Tweede gele kaart voor E. Shakhov Arsenal Kyiv
90' Wissel ND Mura 05 Wissel N. Kouter voor D. Jelic ND Mura 05
Video hoogtepunten en samenvatting ND Mura 05 - Arsenal Kyiv
Opstellingen ND Mura 05 - Arsenal Kyiv

Voorbeschouwing ND Mura 05 - Arsenal Kyiv

ND Mura 05 en Arsenal Kyiv spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen ND Mura 05 en Arsenal Kyiv in de Europa League vond plaats op 2 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor ND Mura 05. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is ND Mura 05 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Arsenal Kyiv slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.