Nabeschouwing Neftçi - Partizan (1-2) || Europa League 2014/2015

Donderdag 28 augustus 2014 - 18:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Neftçi het donderdag 28 augustus 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Tofik Bakhramov in Baku.

Via de Neftçi - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Neftçi - Partizan (1-2)

Het Europa League duel tussen Neftçi en Partizan is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Partizan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 24e minuut dacht Partizan op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Škuletić. Helaas voor Partizan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Neftçi dat via J. Wobay dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 86e minuut kreeg E. NFor van Neftçi voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Neftçi de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 92e minuut scoorde Partizan via P. Škuletić, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 94e minuut werd Cauê van Neftçi met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Partizan met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 93 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat E. Ramos zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. In de 94e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het P. Škuletić van Partizan die voortijdig moest vertrekken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Neftçi - Partizan
1
2
LIVE Neftçi - Partizan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Neftçi - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Partizan Doelpunt P. Škuletić met assist van A. Živković Partizan
46' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor E. NFor Neftçi
48' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor E. Ramos Neftçi
54' Wissel Neftçi Wissel N. Canales voor M. Seyidov Neftçi
54' Wissel Neftçi Wissel Bruno Bertucci voor Flavinho Neftçi
58' Doelpunt Neftçi Doelpunt J. Wobay met assist van Dênis Neftçi
59' Wissel Partizan Wissel S. Ilić voor P. Grbić Partizan
62' Gele kaart Partizan Gele kaart voor M. Vulićević Partizan
70' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor J. Wobay Neftçi
83' Wissel Neftçi Wissel S. Mäsimov voor J. Wobay Neftçi
84' Wissel Partizan Wissel D. Pantić voor D. Lazović Partizan
86' Tweede gele kaart Neftçi Tweede gele kaart voor E. NFor Neftçi
92' Doelpunt Partizan Doelpunt P. Škuletić Partizan
94' Rode kaart Neftçi Rode kaart voor Cauê Neftçi
93' Tweede gele kaart Neftçi Tweede gele kaart voor E. Ramos Neftçi
94' Rode kaart Partizan Rode kaart voor P. Škuletić Partizan
95' Wissel Partizan Wissel M. Ostojić voor A. Živković Partizan
Video hoogtepunten en samenvatting Neftçi - Partizan
Opstellingen Neftçi - Partizan

Voorbeschouwing Neftçi - Partizan

Neftçi en Partizan spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Neftçi en Partizan in de Europa League vond plaats op 21 augustus 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Partizan. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Partizan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Neftçi te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Neftçi. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.