Nabeschouwing Newcastle United - Metalist (0-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 14 februari 2013 - 21:05 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Newcastle United het donderdag 14 februari 2013 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Metalist. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Metalist live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Metalist (0-0)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Newcastle United en Metalist geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Newcastle United - Metalist
LIVE Newcastle United - Metalist 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Metalist teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor C. Tioté Newcastle United
33' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Y. Cabaye Newcastle United
62' Wissel Newcastle United Wissel S. Marveaux voor G. Obertan Newcastle United
73' Wissel Metalist Wissel Willian voor Marlos Metalist
79' Wissel Newcastle United Wissel Shola Ameobi voor C. Tioté Newcastle United
81' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor M. Sissoko Newcastle United
82' Wissel Metalist Wissel Jajá voor J. Cristaldo Metalist
86' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor J. Gutiérrez Newcastle United
88' Gele kaart Metalist Gele kaart voor Willian Metalist
91' Gele kaart Metalist Gele kaart voor Juan Torres Metalist