Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Dnipro Dnipropetrovsk (2-2) || Europa League 2014/2015

Donderdag 26 februari 2015 - 21:05 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 26 februari 2015 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Dnipro Dnipropetrovsk.

Via de Olympiakos Piraeus - Dnipro Dnipropetrovsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Dnipro Dnipropetrovsk (2-2)

De Europa League 2014/2015 wedstrijd tussen Olympiakos Piraeus en Dnipro Dnipropetrovsk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 14e minuut dacht Olympiakos Piraeus op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Mitroglou. Helaas voor Olympiakos Piraeus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Dnipro Dnipropetrovsk dat via A. Fedetskiy dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 51e minuut moest Olympiakos Piraeus verder met een man minder nadat L. Milivojević een rode kaart had gekregen. Het lukte Dnipro Dnipropetrovsk in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 89e minuut scoorde Olympiakos Piraeus via A. Domínguez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Dnipro Dnipropetrovsk via N. Kalinić de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

LIVE Olympiakos Piraeus - Dnipro Dnipropetrovsk 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Dnipro Dnipropetrovsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt K. Mitroglou met assist van L. Milivojević Olympiakos Piraeus
22' Doelpunt Dnipro Dnipropetrovsk Doelpunt A. Fedetskiy Dnipro Dnipropetrovsk
33' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor J. Durmaz Olympiakos Piraeus
43' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor J. Kankava Dnipro Dnipropetrovsk
50' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor V. Fedorchuk Dnipro Dnipropetrovsk
51' Rode kaart Olympiakos Piraeus Rode kaart voor L. Milivojević Olympiakos Piraeus
53' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor I. Afellay Olympiakos Piraeus
55' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor O. Elabdellaoui Olympiakos Piraeus
55' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor Matheus Nascimento Dnipro Dnipropetrovsk
62' Wissel Dnipro Dnipropetrovsk Wissel N. Kalinić voor R. Zozulya Dnipro Dnipropetrovsk
65' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Fortounis voor I. Afellay Olympiakos Piraeus
65' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Dossevi voor J. Durmaz Olympiakos Piraeus
77' Wissel Dnipro Dnipropetrovsk Wissel Bruno Gama voor Matheus Nascimento Dnipro Dnipropetrovsk
84' Wissel Dnipro Dnipropetrovsk Wissel R. Bezus voor V. Fedorchuk Dnipro Dnipropetrovsk
89' Penalty Olympiakos Piraeus Penalty A. Domínguez Olympiakos Piraeus
89' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor A. Fedetskiy Dnipro Dnipropetrovsk
92' Doelpunt Dnipro Dnipropetrovsk Doelpunt N. Kalinić met assist van Y. Konoplyanka Dnipro Dnipropetrovsk
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Dnipro Dnipropetrovsk
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Dnipro Dnipropetrovsk

Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Dnipro Dnipropetrovsk

Olympiakos Piraeus en Dnipro Dnipropetrovsk spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Olympiakos Piraeus en Dnipro Dnipropetrovsk in de Europa League vond plaats op 19 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dnipro Dnipropetrovsk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dnipro Dnipropetrovsk favoriet. 1 keer wist de ploeg van Olympiakos Piraeus te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olympiakos Piraeus. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.