Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Levante (0-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 21 februari 2013 - 21:05 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 21 februari 2013 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Levante.

Via de Olympiakos Piraeus - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Levante (0-1)

Het Europa League duel tussen Olympiakos Piraeus en Levante is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 9e minuut dacht Levante op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Martins. Helaas voor Levante werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olympiakos Piraeus - Levante
LIVE Olympiakos Piraeus - Levante 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Levante Doelpunt O. Martins met assist van Barkero Levante
12' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor L. Greco Olympiakos Piraeus
43' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor R. Carroll Olympiakos Piraeus
43' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor G. Maniatis Olympiakos Piraeus
43' Gele kaart Levante Gele kaart voor Ballesteros Levante
45' Gele kaart Levante Gele kaart voor O. Martins Levante
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel G. Fetfatzidis voor L. Greco Olympiakos Piraeus
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel J. Holebas voor C. Lykogiannis Olympiakos Piraeus
52' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor J. Holebas Olympiakos Piraeus
54' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor P. Vlachodimos Olympiakos Piraeus
66' Wissel Levante Wissel Valdo voor Pedro Ríos Levante
75' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Ibagaza voor K. Mitroglou Olympiakos Piraeus
79' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor A. Ibagaza Olympiakos Piraeus
82' Wissel Levante Wissel R. Acquafresca voor O. Martins Levante
84' Wissel Levante Wissel D. Dudka voor Míchel Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Levante
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Levante

Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Levante

Olympiakos Piraeus en Levante spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Olympiakos Piraeus en Levante in de Europa League vond plaats op 14 februari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Levante favoriet. 1 keer wist de ploeg van Olympiakos Piraeus te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olympiakos Piraeus. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.