Nabeschouwing PSV - Dinamo Moskva (0-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 11 december 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt PSV het donderdag 11 december 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva.

Via de PSV - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Dinamo Moskva (0-1)

Het Europa League duel tussen PSV en Dinamo Moskva is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 89e minuut dacht Dinamo Moskva op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Ionov. Helaas voor Dinamo Moskva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

LIVE PSV - Dinamo Moskva 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor W. Vainqueur Dinamo Moskva
59' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Ionov voor W. Vainqueur Dinamo Moskva
64' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Kozlov Dinamo Moskva
67' Wissel PSV Wissel L. de Jong voor M. Depay PSV
67' Wissel PSV Wissel M. Ritzmaier voor J. Hendrix PSV
68' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Prudnikov voor K. Kuranyi Dinamo Moskva
75' Gele kaart PSV Gele kaart voor N. Isimat-Mirin PSV
81' Wissel PSV Wissel G. Wijnaldum voor A. Maher PSV
89' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Ionov met assist van B. Dzsudzsák Dinamo Moskva
93' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Tashaev voor B. Dzsudzsák Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Dinamo Moskva
Opstellingen PSV - Dinamo Moskva

Voorbeschouwing PSV - Dinamo Moskva

PSV en Dinamo Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Dinamo Moskva in de Europa League vond plaats op 2 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dinamo Moskva favoriet. 1 keer wist de ploeg van PSV te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PSV. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.