Nabeschouwing Rapid Wien - Bayer Leverkusen (0-4) || Europa League 2012/2013

Donderdag 25 oktober 2012 - 19:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Rapid Wien het donderdag 25 oktober 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Ernst-Happel-Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Bayer Leverkusen (0-4)

Het Europa League duel tussen Rapid Wien en Bayer Leverkusen is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 37e minuut dacht Bayer 04 Leverkusen op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Wollscheid. Helaas voor Bayer 04 Leverkusen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Bayer 04 Leverkusen dat via G. Castro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Bellarabi dacht na 58 minuten te scoren voor Bayer 04 Leverkusen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde Bayer 04 Leverkusen via G. Castro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Bayer Leverkusen
LIVE Rapid Wien - Bayer Leverkusen 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Bender voor M. Kadlec Bayer 04 Leverkusen
37' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt P. Wollscheid met assist van G. Castro Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Boyd voor M. Heikkinen Rapid Vienna
53' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor D. Schwaab Bayer 04 Leverkusen
56' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt G. Castro met assist van L. Bender Bayer 04 Leverkusen
58' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Bellarabi met assist van A. Schürrle Bayer 04 Leverkusen
61' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Hegeler voor A. Schürrle Bayer 04 Leverkusen
63' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Schimpelsberger voor M. Ildiz Rapid Vienna
70' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Fernándes voor S. Kießling Bayer 04 Leverkusen
78' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Schrammel voor D. Alar Rapid Vienna
92' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt G. Castro met assist van J. Fernándes Bayer 04 Leverkusen