Nabeschouwing Real Sociedad - Krasnodar (1-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 21 augustus 2014 - 20:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Real Sociedad het donderdag 21 augustus 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Anoeta (Donostia-San Sebastián) in Donostia-San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Krasnodar (1-0)

Het Europa League duel tussen Real Sociedad en Krasnodar is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 71e minuut dacht Real Sociedad op voorsprong te komen via een doelpunt van Xabi Prieto. Helaas voor Real Sociedad werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Krasnodar
1
0
LIVE Real Sociedad - Krasnodar 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Granqvist Krasnodar
59' Wissel Krasnodar Wissel Wanderson voor Ari Krasnodar
67' Wissel Real Sociedad Wissel Zurutuza voor G. Castro Real Sociedad
67' Wissel Real Sociedad Wissel Granero voor Rubén Pardo Real Sociedad
71' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Xabi Prieto Real Sociedad
76' Wissel Real Sociedad Wissel C. Vela voor Agirretxe Real Sociedad
81' Wissel Krasnodar Wissel V. Bystrov voor Joãozinho Krasnodar
81' Wissel Krasnodar Wissel R. Laborde voor M. Pereyra Krasnodar
84' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor R. Laborde Krasnodar
88' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Jędrzejczyk Krasnodar