Nabeschouwing Ried - Legia Warszawa (2-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 2 augustus 2012 - 19:00 uur



In de Europa League 2012/2013 neemt Ried het donderdag 2 augustus 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Legia Warszawa.

Via de Ried - Legia Warszawa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ried - Legia Warszawa (2-1)

Het Europa League duel tussen Ried en Legia Warszawa is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ried. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Ried op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Gartler. Helaas voor Ried werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut kreeg J. Wawrzyniak van Legia Warszawa voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Legia Warszawa de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. A. Hadzic dacht na 62 minuten te scoren voor Ried, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Legia Warszawa via D. Ljuboja, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ried - Legia Warszawa
Goals
2
1
LIVE Ried - Legia Warszawa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ried - Legia Warszawa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Gele kaart Ried Gele kaart voor J. Riegler Ried
46' Wissel Legia Warszawa Wissel M. Saganowski voor J. Gol Legia Warszawa
49' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor J. Wawrzyniak Legia Warszawa
52' Doelpunt Ried Doelpunt R. Gartler Ried
60' Wissel Ried Wissel Nacho Rodríguez voor M. Grössinger Ried
61' Tweede gele kaart Legia Warszawa Tweede gele kaart voor J. Wawrzyniak Legia Warszawa
62' Penalty Ried Penalty A. Hadzic Ried
64' Wissel Legia Warszawa Wissel J. Rzezniczak voor M. Kucharczyk Legia Warszawa
71' Wissel Ried Wissel R. Zulj voor R. Gartler Ried
72' Wissel Legia Warszawa Wissel I. Vrdoljak voor D. Lukasik Legia Warszawa
79' Wissel Ried Wissel Guillem voor M. Meilinger Ried
82' Gele kaart Ried Gele kaart voor T. Gebauer Ried
84' Gele kaart Ried Gele kaart voor M. Ziegl Ried
85' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt D. Ljuboja Legia Warszawa
Video hoogtepunten en samenvatting Ried - Legia Warszawa
Opstellingen Ried - Legia Warszawa

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ried - Legia Warszawa

Ried en Legia Warszawa spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Ried en Legia Warszawa elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Ried 0
Winst Legia Warszawa 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Ried - Legia Warszawa Opstelling Ried Opstelling Legia Warszawa Live Ried - Legia Warszawa Live Ried - Legia Warszawa kijken Ried - Legia Warszawa kijken Live Ried - Legia Warszawa stream Ried - Legia Warszawa Fox Sports Nabeschouwing Ried - Legia Warszawa Uitslag Ried - Legia Warszawa Statistieken Ried - Legia Warszawa Europa League 2012/2013 Ried - Legia Warszawa wedden Ried - Legia Warszawa gokken Ried - Legia Warszawa Unibet