Nabeschouwing Rijeka - Ferencváros (1-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 17 juli 2014 - 20:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Rijeka het donderdag 17 juli 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Ferencváros.

Via de Rijeka - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijeka - Ferencváros (1-0)

Het Europa League duel tussen Rijeka en Ferencváros is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rijeka. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 85e minuut dacht Rijeka op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Krstanović. Helaas voor Rijeka werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rijeka - Ferencváros
1
0
LIVE Rijeka - Ferencváros 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijeka - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor M. Mitrović Rijeka
21' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor I. Krstanović Rijeka
55' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor M. Pavlović Ferencváros
57' Wissel Rijeka Wissel A. Kramarić voor M. Jajalo Rijeka
65' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor M. Nalepa Ferencváros
66' Wissel Rijeka Wissel Z. Kvržić voor A. Sharbini Rijeka
75' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Mateos Ferencváros
79' Wissel Ferencváros Wissel B. Lauth voor R. Ugrai Ferencváros
83' Wissel Rijeka Wissel A. Jahović voor V. Jugović Rijeka
85' Penalty Rijeka Penalty I. Krstanović Rijeka
90' Wissel Ferencváros Wissel A. Busai voor M. Nalepa Ferencváros