Nabeschouwing Rosenborg - Rapid Wien (3-2) || Europa League 2012/2013

Donderdag 22 november 2012 - 19:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Rosenborg het donderdag 22 november 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien.

Via de Rosenborg - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Rapid Wien (3-2)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en Rapid Wien is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Rosenborg op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Chibuike. Helaas voor Rosenborg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Rapid Vienna dat via T. Schrammel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Boyd dacht na 66 minuten te scoren voor Rapid Vienna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Rosenborg via T. Elyounoussi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 79 minuten spelen wist Rosenborg via R. Prica de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rosenborg - Rapid Wien
3
2
LIVE Rosenborg - Rapid Wien 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor D. Alar Rapid Vienna
28' Doelpunt Rosenborg Doelpunt J. Chibuike Rosenborg
35' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor J. Svensson Rosenborg
51' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Drazan voor D. Alar Rapid Vienna
53' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Schrammel Rapid Vienna
60' Wissel Rosenborg Wissel O. Selnæs voor D. Holm Rosenborg
65' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor H. Pichler Rapid Vienna
66' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Boyd Rapid Vienna
71' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor M. Diskerud Rosenborg
75' Wissel Rosenborg Wissel R. Prica voor J. Chibuike Rosenborg
75' Wissel Rosenborg Wissel S. Iversen voor B. Dockal Rosenborg
76' Doelpunt Rosenborg Doelpunt T. Elyounoussi Rosenborg
79' Doelpunt Rosenborg Doelpunt R. Prica met assist van J. Svensson Rosenborg
83' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Wydra voor H. Pichler Rapid Vienna
86' Wissel Rapid Vienna Wissel L. Grozurek voor M. Schimpelsberger Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - Rapid Wien
Opstellingen Rosenborg - Rapid Wien

Voorbeschouwing Rosenborg - Rapid Wien

Rosenborg en Rapid Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Rosenborg en Rapid Wien in de Europa League vond plaats op 20 september 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rosenborg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Rosenborg favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rapid Wien slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.