Nabeschouwing Ruch Chorzów - Vaduz (3-2) || Europa League 2014/2015

Donderdag 17 juli 2014 - 18:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Ruch Chorzów het donderdag 17 juli 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Vaduz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski ul. Cicha (Chorzów) in Chorzów.

Via de Ruch Chorzów - Vaduz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ruch Chorzów - Vaduz (3-2)

Het Europa League duel tussen Ruch Chorzów en Vaduz is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Ruch Chorzów. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Vaduz op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Muntwiler. Helaas voor Vaduz werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Ruch Chorzów dat via M. Zienczuk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Stawarczyk dacht na 21 minuten te scoren voor Ruch Chorzów, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde Vaduz via L. Surma, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist Ruch Chorzów via P. Stawarczyk de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ruch Chorzów - Vaduz
3
2
LIVE Ruch Chorzów - Vaduz 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ruch Chorzów - Vaduz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Ruch Chorzów Gele kaart voor M. Malinowski Ruch Chorzów
16' Doelpunt Vaduz Doelpunt P. Muntwiler Vaduz
19' Doelpunt Ruch Chorzów Doelpunt M. Zienczuk Ruch Chorzów
21' Doelpunt Ruch Chorzów Doelpunt P. Stawarczyk Ruch Chorzów
27' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor D. Ciccone Vaduz
53' Gele kaart Ruch Chorzów Gele kaart voor P. Stawarczyk Ruch Chorzów
60' Eigen doelpunt Vaduz Eigen doelpunt L. Surma Vaduz
62' Wissel Vaduz Wissel M. Polverino voor D. Ciccone Vaduz
69' Wissel Ruch Chorzów Wissel M. Efir voor F. Starzyński Ruch Chorzów
70' Wissel Vaduz Wissel S. Lang voor M. Sutter Vaduz
74' Doelpunt Ruch Chorzów Doelpunt P. Stawarczyk Ruch Chorzów
77' Wissel Vaduz Wissel N. von Niederhäusern voor F. Burgmeier Vaduz
84' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor J. Untersee Vaduz
86' Gele kaart Ruch Chorzów Gele kaart voor J. Kowalski Ruch Chorzów