Nabeschouwing Rudar - Shirak (0-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 5 juli 2012 - 18:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Rudar het donderdag 5 juli 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Shirak.

Via de Rudar - Shirak live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rudar - Shirak (0-1)

Het Europa League duel tussen Rudar en Shirak is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Shirak. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 71e minuut dacht Shirak op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Ly. Helaas voor Shirak werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rudar - Shirak
LIVE Rudar - Shirak 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rudar - Shirak teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Shirak Gele kaart voor Y. Ly Shirak
39' Gele kaart Shirak Gele kaart voor I. Fofana Shirak
46' Gele kaart Rudar Gele kaart voor V. Adzic Rudar
50' Gele kaart Rudar Gele kaart voor A. Kaluderovic Rudar
62' Gele kaart Shirak Gele kaart voor K. Muradyan Shirak
63' Gele kaart Shirak Gele kaart voor T. Davtyan Shirak
64' Wissel Rudar Wissel M. Neric voor N. Stojanovic Rudar
71' Doelpunt Shirak Doelpunt Y. Ly Shirak
71' Wissel Shirak Wissel A. Tigranyan voor K. Muradyan Shirak
80' Wissel Rudar Wissel L. Bakoc voor B. Igumanovic Rudar
80' Wissel Shirak Wissel A. Mkrtchyan voor D. Diop Shirak
88' Wissel Shirak Wissel D. Hakobyan voor I. Fofana Shirak
93' Gele kaart Shirak Gele kaart voor A. Tigranyan Shirak