Nabeschouwing Saint-Étienne - Karabükspor (1-0) (4-3 na strafschoppen) || Europa League 2014/2015

Donderdag 28 augustus 2014 - 20:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Saint-Étienne het donderdag 28 augustus 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Karabükspor.

Via de Saint-Étienne - Karabükspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Karabükspor (1-0) (4-3 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Saint-Étienne en Karabükspor is geëindigd in een overwinning voor Saint-Étienne. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Saint-Étienne het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

In de 13e minuut dacht Saint-Étienne op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Monnet-Paquet. Helaas voor Saint-Étienne werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-3 score in het voordeel van Saint-Étienne, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Saint-Étienne - Karabükspor
1
0
LIVE Saint-Étienne - Karabükspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Karabükspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor D. Kumbela Karabükspor
13' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt K. Monnet-Paquet met assist van M. Gradel Saint-Étienne
46' Wissel Saint-Étienne Wissel F. Pogba voor L. Perrin Saint-Étienne
46' Wissel Karabükspor Wissel H. Özmert voor E. Kaş Karabükspor
46' Wissel Karabükspor Wissel J. Akpala voor D. Kumbela Karabükspor
56' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor A. Özek Karabükspor
66' Wissel Saint-Étienne Wissel R. van Wolfswinkel voor M. Erdinç Saint-Étienne
77' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Cohade voor R. Hamouma Saint-Étienne
88' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor E. Özgenc Karabükspor
89' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor F. Lemoine Saint-Étienne
95' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor L. Mabiala Karabükspor
106' Wissel Karabükspor Wissel A. Akgün voor Abdou Razak Traoré Karabükspor
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Karabükspor
Opstellingen Saint-Étienne - Karabükspor

Voorbeschouwing Saint-Étienne - Karabükspor

Saint-Étienne en Karabükspor spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Karabükspor in de Europa League vond plaats op 21 augustus 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Karabükspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Karabükspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Saint-Étienne te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Saint-Étienne. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.