Nabeschouwing Salzburg - Astra (5-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 11 december 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Salzburg het donderdag 11 december 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Astra. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena, Harrison in Harrison.

Via de Salzburg - Astra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Astra (5-1)

Het Europa League duel tussen Salzburg en Astra is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Salzburg op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Sabitzer. Helaas voor Salzburg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Salzburg dat via K. Kampl dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Alan dacht na 46 minuten te scoren voor Salzburg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 51e minuut scoorde Astra via G. Florescu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 70 minuten spelen wist Salzburg via Alan de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 92e minuut scoorde K. Kampl namens Salzburg. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

LIVE Salzburg - Astra 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Astra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Sabitzer met assist van K. Kampl Salzburg
34' Doelpunt Salzburg Doelpunt K. Kampl met assist van Alan Salzburg
46' Doelpunt Salzburg Doelpunt Alan met assist van K. Kampl Salzburg
51' Doelpunt Astra Doelpunt G. Florescu met assist van A. Chițu Astra
53' Gele kaart Astra Gele kaart voor A. Chițu Astra
55' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Sabitzer Salzburg
57' Wissel Astra Wissel S. Yahaya voor A. Chițu Astra
67' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor B. Schmitz Salzburg
70' Doelpunt Salzburg Doelpunt Alan met assist van P. Ankersen Salzburg
74' Wissel Salzburg Wissel Soriano voor M. Bruno Salzburg
78' Wissel Salzburg Wissel C. Schwegler voor P. Ankersen Salzburg
78' Wissel Astra Wissel E. Grandin voor William Astra
82' Wissel Salzburg Wissel F. Schiemer voor M. Hinteregger Salzburg
83' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor C. Schwegler Salzburg
92' Doelpunt Salzburg Doelpunt K. Kampl met assist van Soriano Salzburg
90' Wissel Astra Wissel K. Fatai voor C. Budescu Astra
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Astra
Opstellingen Salzburg - Astra

Voorbeschouwing Salzburg - Astra

Salzburg en Astra spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Astra in de Europa League vond plaats op 2 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Astra slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.