Nabeschouwing Sarajevo - Haugesund (0-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 17 juli 2014 - 21:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Sarajevo het donderdag 17 juli 2014 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Haugesund.

Via de Sarajevo - Haugesund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarajevo - Haugesund (0-1)

Het Europa League duel tussen Sarajevo en Haugesund is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Haugesund. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 85e minuut dacht Haugesund op voorsprong te komen via een doelpunt van Daniel Bamberg. Helaas voor Haugesund werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sarajevo - Haugesund
LIVE Sarajevo - Haugesund 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarajevo - Haugesund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

64' Wissel Haugesund Wissel Daniel Bamberg voor T. Aasheim Haugesund
68' Wissel Sarajevo Wissel H. Duljević voor N. Bilbija Sarajevo
68' Wissel Haugesund Wissel G. Fevang voor E. Ekpo Haugesund
73' Gele kaart Haugesund Gele kaart voor K. Haraldseid Haugesund
84' Wissel Haugesund Wissel J. Nilsen voor T. Agdestein Haugesund
85' Doelpunt Haugesund Doelpunt Daniel Bamberg Haugesund
89' Wissel Sarajevo Wissel A. Kovačević voor I. Tatomirović Sarajevo