Nabeschouwing SC Heerenveen - Rapid Bucuresti (4-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 2 augustus 2012 - 19:30 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt SC Heerenveen het donderdag 2 augustus 2012 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Rapid Bucuresti.

Via de SC Heerenveen - Rapid Bucuresti live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Rapid Bucuresti (4-0)

Het Europa League duel tussen SC Heerenveen en Rapid Bucuresti is geëindigd in een 4-0 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Duricic. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het SC Heerenveen dat via F. Duricic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. de Roon dacht na 69 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde SC Heerenveen via S. Fazli, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - Rapid Bucuresti
4
0
LIVE SC Heerenveen - Rapid Bucuresti 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Rapid Bucuresti teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt F. Duricic SC Heerenveen
26' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor R. van La Parra SC Heerenveen
53' Wissel SC Heerenveen Wissel P. van Anholt voor H. Ziyech SC Heerenveen
58' Wissel Rapid Bucuresti Wissel Filipe Teixeira voor N. Milisavljevic Rapid Bucuresti
60' Gele kaart Rapid Bucuresti Gele kaart voor Rui Duarte Rapid Bucuresti
63' Wissel Rapid Bucuresti Wissel D. Goga voor B. Ilijoski Rapid Bucuresti
64' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt F. Duricic SC Heerenveen
69' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. de Roon SC Heerenveen
71' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Valpoort voor O. Tannane SC Heerenveen
76' Wissel Rapid Bucuresti Wissel A. Ciolacu voor M. Roman Rapid Bucuresti
86' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Fazli voor F. Duricic SC Heerenveen
89' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt S. Fazli SC Heerenveen