Nabeschouwing Senica - MTK (2-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 12 juli 2012 - 19:30 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Senica het donderdag 12 juli 2012 om 19:30 uur in eigen huis op tegen MTK.

Via de Senica - MTK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Senica - MTK (2-1)

Het Europa League duel tussen Senica en MTK is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Senica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht MTK op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Kanta. Helaas voor MTK werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut kreeg D. Vadnai van MTK voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor MTK de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. R. Blackburn dacht na 72 minuten te scoren voor Senica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde Senica via J. Kalabiska, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Senica - MTK
2
1
LIVE Senica - MTK 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Senica - MTK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Senica Gele kaart voor S. Wijlaars Senica
30' Gele kaart MTK Gele kaart voor L. Zsidai MTK
35' Gele kaart Senica Gele kaart voor J. Kalabiska Senica
35' Gele kaart MTK Gele kaart voor J. Lazok MTK
39' Gele kaart MTK Gele kaart voor D. Vadnai MTK
46' Wissel MTK Wissel N. Csiki voor F. Racz MTK
51' Penalty MTK Penalty J. Kanta MTK
60' Wissel Senica Wissel L. Diarrassouba voor P. Hosek Senica
70' Tweede gele kaart MTK Tweede gele kaart voor D. Vadnai MTK
72' Doelpunt Senica Doelpunt R. Blackburn Senica
74' Wissel MTK Wissel M. Nikhazi voor J. Lazok MTK
87' Doelpunt Senica Doelpunt J. Kalabiska Senica
89' Gele kaart Senica Gele kaart voor R. Blackburn Senica
92' Gele kaart Senica Gele kaart voor Bolinha Senica
90' Wissel Senica Wissel Bolinha voor M. Durica Senica
92' Wissel Senica Wissel O. Janso voor J. Divis Senica
Video hoogtepunten en samenvatting Senica - MTK
Opstellingen Senica - MTK

Voorbeschouwing Senica - MTK

Senica en MTK spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Senica en MTK in de Europa League vond plaats op 5 juli 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.