Nabeschouwing Sevilla - Borussia M'gladbach (1-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 19 februari 2015 - 21:05 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Sevilla het donderdag 19 februari 2015 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach.

Via de Sevilla - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Borussia M'gladbach (1-0)

Het Europa League duel tussen Sevilla en Borussia M'gladbach is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 70e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van Iborra. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Sevilla - Borussia M'gladbach 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor T. Jantschke Borussia Mönchengladbach
14' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor G. Xhaka Borussia Mönchengladbach
30' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Vitolo Sevilla
43' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor M. Stranzl Borussia Mönchengladbach
55' Wissel Sevilla Wissel Diogo Figueiras voor José Antonio Reyes Sevilla
65' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor C. Kramer Borussia Mönchengladbach
69' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor B. Hrgota Borussia Mönchengladbach
70' Doelpunt Sevilla Doelpunt Iborra met assist van Diogo Figueiras Sevilla
75' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Daniel Carriço Sevilla
79' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel M. Kruse voor Raffael Borussia Mönchengladbach
88' Wissel Sevilla Wissel Denis Suárez voor É. Banega Sevilla
93' Wissel Sevilla Wissel Gerard Deulofeu voor Aleix Vidal Sevilla