Nabeschouwing Shakhter Karagandy - Shirak (4-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 10 juli 2014 - 14:30 uur



In de Europa League 2014/2015 neemt Shakhter Karagandy het donderdag 10 juli 2014 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Shirak. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Shakhter (Qarağandy (Karaganda)) in Karaganda.

Via de Shakhter Karagandy - Shirak live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhter Karagandy - Shirak (4-0)

Het Europa League duel tussen Shakhter Karagandy en Shirak is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Shakhter Karagandy. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Shakhter Karagandy op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Kpodo. Helaas voor Shakhter Karagandy werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Shakhter Karagandy dat via U. Konysbaev dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Pokrivač dacht na 46 minuten te scoren voor Shakhter Karagandy, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 49e minuut scoorde Shakhter Karagandy via A. Finonchenko, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Shakhter Karagandy - Shirak
Goals
4
0
LIVE Shakhter Karagandy - Shirak 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhter Karagandy - Shirak teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Eigen doelpunt Shakhter Karagandy Eigen doelpunt E. Kpodo Shakhter Karagandy
29' Doelpunt Shakhter Karagandy Doelpunt U. Konysbaev Shakhter Karagandy
30' Gele kaart Shirak Gele kaart voor K. Muradyan Shirak
39' Gele kaart Shirak Gele kaart voor E. Kpodo Shirak
46' Doelpunt Shakhter Karagandy Doelpunt N. Pokrivač Shakhter Karagandy
46' Wissel Shirak Wissel T. Davtyan voor J. Bougouhi Shirak
46' Wissel Shirak Wissel A. Barikyan voor Y. Ly Shirak
49' Doelpunt Shakhter Karagandy Doelpunt A. Finonchenko Shakhter Karagandy
53' Wissel Shirak Wissel R. Darbinyan voor D. Marikyan Shirak
62' Wissel Shakhter Karagandy Wissel M. Baizhanov voor A. Džidić Shakhter Karagandy
71' Wissel Shakhter Karagandy Wissel R. Murtazaev voor M. Topcagić Shakhter Karagandy
77' Gele kaart Shakhter Karagandy Gele kaart voor A. Simčević Shakhter Karagandy
78' Wissel Shakhter Karagandy Wissel K. Murzoev voor U. Konysbaev Shakhter Karagandy
91' Gele kaart Shirak Gele kaart voor D. Hakobyan Shirak
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhter Karagandy - Shirak
Opstellingen Shakhter Karagandy - Shirak

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Shakhter Karagandy - Shirak

Shakhter Karagandy en Shirak spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Shakhter Karagandy en Shirak in de Europa League vond plaats op 3 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shakhter Karagandy. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Shakhter Karagandy favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Shirak slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Shakhter Karagandy 1
Winst Shirak 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Shakhter Karagandy - Shirak Opstelling Shakhter Karagandy Opstelling Shirak Live Shakhter Karagandy - Shirak Live Shakhter Karagandy - Shirak kijken Shakhter Karagandy - Shirak kijken Live Shakhter Karagandy - Shirak stream Shakhter Karagandy - Shirak Fox Sports Nabeschouwing Shakhter Karagandy - Shirak Uitslag Shakhter Karagandy - Shirak Statistieken Shakhter Karagandy - Shirak Europa League 2014/2015 Shakhter Karagandy - Shirak wedden Shakhter Karagandy - Shirak gokken Shakhter Karagandy - Shirak Unibet