Nabeschouwing Shakhtyor - Derry City (5-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 24 juli 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Shakhtyor het donderdag 24 juli 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Derry City.

Via de Shakhtyor - Derry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtyor - Derry City (5-1)

Het Europa League duel tussen Shakhtyor en Derry City is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Shakhtyor. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Derry City op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Duffy. Helaas voor Derry City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het Shakhtyor dat via S. Balanovich dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Guruli dacht na 28 minuten te scoren voor Shakhtyor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde Shakhtyor via D. Osipenko, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Shakhtyor via N. Yanush de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut scoorde I. Galyuza namens Shakhtyor. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Shakhtyor - Derry City
5
1
LIVE Shakhtyor - Derry City 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtyor - Derry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Derry City Doelpunt M. Duffy Derry City
9' Doelpunt Shakhtyor Doelpunt S. Balanovich Shakhtyor
14' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor A. Yanushkevich Shakhtyor
18' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor D. Osipenko Shakhtyor
23' Gele kaart Derry City Gele kaart voor A. Barry Derry City
28' Doelpunt Shakhtyor Doelpunt S. Guruli Shakhtyor
61' Wissel Derry City Wissel M. Timlin voor S. Dooley Derry City
66' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor N. Yanush Shakhtyor
68' Doelpunt Shakhtyor Doelpunt D. Osipenko Shakhtyor
73' Wissel Shakhtyor Wissel A. Rios voor S. Guruli Shakhtyor
73' Wissel Derry City Wissel P. Lowry voor M. Duffy Derry City
79' Wissel Shakhtyor Wissel I. Galyuza voor D. Osipenko Shakhtyor
79' Wissel Derry City Wissel N. Boyle voor R. Patterson Derry City
81' Doelpunt Shakhtyor Doelpunt N. Yanush Shakhtyor
85' Wissel Shakhtyor Wissel A. Leonchik voor S. Balanovich Shakhtyor
93' Doelpunt Shakhtyor Doelpunt I. Galyuza Shakhtyor
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhtyor - Derry City
Opstellingen Shakhtyor - Derry City

Voorbeschouwing Shakhtyor - Derry City

Shakhtyor en Derry City spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Shakhtyor en Derry City in de Europa League vond plaats op 17 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shakhtyor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Shakhtyor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Derry City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.