Nabeschouwing Shirak - Rudar (1-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 12 juli 2012 - 16:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Shirak het donderdag 12 juli 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rudar. De wedstrijd wordt gespeeld in Gyumri (Gyumri) in Gyumri.

Via de Shirak - Rudar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shirak - Rudar (1-1)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Shirak en Rudar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 12e minuut dacht Rudar op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Mkoyan. Helaas voor Rudar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Shirak dat via D. Diop dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Shirak - Rudar
1
1
LIVE Shirak - Rudar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shirak - Rudar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Eigen doelpunt Rudar Eigen doelpunt H. Mkoyan Rudar
14' Doelpunt Shirak Doelpunt D. Diop Shirak
39' Gele kaart Rudar Gele kaart voor A. Kaluderovic Rudar
46' Wissel Rudar Wissel N. Stojanovic voor A. Kaluderovic Rudar
48' Gele kaart Shirak Gele kaart voor D. Kadio Shirak
56' Gele kaart Rudar Gele kaart voor P. Brnovic Rudar
59' Gele kaart Shirak Gele kaart voor A. Barikyan Shirak
63' Wissel Shirak Wissel A. Tigranyan voor A. Barikyan Shirak
78' Wissel Rudar Wissel L. Bakoc voor I. Jovanovic Rudar
82' Wissel Shirak Wissel D. Hakobyan voor I. Fofana Shirak
85' Wissel Rudar Wissel E. Rustemovic voor B. Igumanovic Rudar
91' Wissel Shirak Wissel A. Mkrtchyan voor Y. Ly Shirak
Video hoogtepunten en samenvatting Shirak - Rudar
Opstellingen Shirak - Rudar

Voorbeschouwing Shirak - Rudar

Shirak en Rudar spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Shirak en Rudar in de Europa League vond plaats op 5 juli 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shirak. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Shirak favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rudar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.