Nabeschouwing Siroki Brijeg - St Patricks (1-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 19 juli 2012 - 21:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Siroki Brijeg het donderdag 19 juli 2012 om 21:00 uur in eigen huis op tegen St Patricks. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pecara in Široki Brijeg.

Via de Siroki Brijeg - St Patricks live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Siroki Brijeg - St Patricks (1-1)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Siroki Brijeg en St Patricks geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 12e minuut dacht St Patrick's op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Fagan. Helaas voor St Patrick's werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut kreeg M. Jurcevic van Siroki Brijeg voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Siroki Brijeg de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Wagner dacht na 93 minuten te scoren voor Siroki Brijeg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Siroki Brijeg - St Patricks
1
1
LIVE Siroki Brijeg - St Patricks 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Siroki Brijeg - St Patricks teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor M. Jurcevic Siroki Brijeg
12' Doelpunt St Patrick's Doelpunt C. Fagan St Patrick's
43' Tweede gele kaart Siroki Brijeg Tweede gele kaart voor M. Jurcevic Siroki Brijeg
46' Wissel Siroki Brijeg Wissel I. Dzidic voor A. Serdarusic Siroki Brijeg
50' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor J. Russell St Patrick's
52' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor D. Coric Siroki Brijeg
55' Wissel Siroki Brijeg Wissel K. Kordic voor M. Roskam Siroki Brijeg
67' Wissel Siroki Brijeg Wissel Ricardo Baiano voor D. Zlomislic Siroki Brijeg
68' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor Sean OConnor St Patrick's
75' Wissel St Patrick's Wissel D. Meenan voor Sean OConnor St Patrick's
76' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor I. Bermingham St Patrick's
83' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor V. Jese Siroki Brijeg
86' Wissel St Patrick's Wissel J. Kelly voor C. Forrester St Patrick's
93' Doelpunt Siroki Brijeg Doelpunt Wagner Siroki Brijeg
90' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor Ricardo Baiano Siroki Brijeg