Nabeschouwing Skonto - Hajduk Split (1-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 26 juli 2012 - 20:30 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Skonto het donderdag 26 juli 2012 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Hajduk Split. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadions Skonto in Riga.

Via de Skonto - Hajduk Split live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skonto - Hajduk Split (1-0)

Het Europa League duel tussen Skonto en Hajduk Split is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Skonto. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 93e minuut dacht Skonto op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Sinelnikovs. Helaas voor Skonto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Skonto - Hajduk Split
1
0
LIVE Skonto - Hajduk Split 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skonto - Hajduk Split teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor A. Maglica Hajduk Split
26' Gele kaart Skonto Gele kaart voor V. Maksimenko Skonto
34' Gele kaart Skonto Gele kaart voor V. Sabala Skonto
38' Gele kaart Skonto Gele kaart voor A. Kukanos Skonto
49' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor M. Maloca Hajduk Split
61' Wissel Hajduk Split Wissel F. Ozobic voor A. Maglica Hajduk Split
62' Wissel Skonto Wissel K. Blanks voor T. Labukas Skonto
77' Wissel Hajduk Split Wissel I. Vukovic voor M. Caktas Hajduk Split
87' Wissel Skonto Wissel A. Sinelnikovs voor J. Segundo Skonto
93' Doelpunt Skonto Doelpunt A. Sinelnikovs Skonto
96' Gele kaart Skonto Gele kaart voor R. Rode Skonto
94' Wissel Hajduk Split Wissel I. Tomas voor M. Oremus Hajduk Split
Video hoogtepunten en samenvatting Skonto - Hajduk Split
Opstellingen Skonto - Hajduk Split

Voorbeschouwing Skonto - Hajduk Split

Skonto en Hajduk Split spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Skonto en Hajduk Split in de Europa League vond plaats op 19 juli 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hajduk Split. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Hajduk Split favoriet. 1 keer wist de ploeg van Skonto te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Skonto. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.