Nabeschouwing Slovan Bratislava - MOL Vidi (1-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 19 juli 2012 - 20:15 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Slovan Bratislava het donderdag 19 juli 2012 om 20:15 uur in eigen huis op tegen MOL Vidi.

Via de Slovan Bratislava - MOL Vidi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - MOL Vidi (1-1)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Slovan Bratislava en MOL Vidi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 26e minuut dacht Slovan Bratislava op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Sebo. Helaas voor Slovan Bratislava werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het MOL Fehérvár dat via Filipe Oliveira dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slovan Bratislava - MOL Vidi
1
1
LIVE Slovan Bratislava - MOL Vidi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - MOL Vidi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt F. Sebo Slovan Bratislava
30' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt Filipe Oliveira MOL Fehérvár
33' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Filipe Oliveira MOL Fehérvár
61' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor J. Kladrubský Slovan Bratislava
64' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Á. Gyurcsó MOL Fehérvár
66' Wissel Slovan Bratislava Wissel P. Sabo voor J. Kladrubský Slovan Bratislava
75' Wissel MOL Fehérvár Wissel S. Torghelle voor N. Nikolic MOL Fehérvár
78' Wissel Slovan Bratislava Wissel K. Meszaros voor E. Grendel Slovan Bratislava
80' Wissel MOL Fehérvár Wissel Walter Balufo voor Á. Gyurcsó MOL Fehérvár
86' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Szarka voor J. Halenár Slovan Bratislava
88' Wissel MOL Fehérvár Wissel A. Szekeres voor B. Tóth MOL Fehérvár