Nabeschouwing Slovan Bratislava - Young Boys (1-3) || Europa League 2014/2015

Donderdag 27 november 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Slovan Bratislava het donderdag 27 november 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Young Boys.

Via de Slovan Bratislava - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Young Boys (1-3)

Het Europa League duel tussen Slovan Bratislava en Young Boys is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Young Boys. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Young Boys op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Hoarau. Helaas voor Young Boys werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 11e minuut was het Slovan Bratislava dat via S. Soumah dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Y. Kubo dacht na 18 minuten te scoren voor Young Boys, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Young Boys via Y. Kubo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

LIVE Slovan Bratislava - Young Boys 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Penalty Young Boys Penalty G. Hoarau Young Boys
11' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt S. Soumah Slovan Bratislava
18' Doelpunt Young Boys Doelpunt Y. Kubo met assist van S. Sutter Young Boys
41' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor F. Kubik Slovan Bratislava
57' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor K. Kolčák Slovan Bratislava
63' Doelpunt Young Boys Doelpunt Y. Kubo met assist van S. Sutter Young Boys
67' Wissel Young Boys Wissel S. Afum voor G. Hoarau Young Boys
72' Wissel Young Boys Wissel R. Nuzzolo voor R. Steffen Young Boys
80' Wissel Slovan Bratislava Wissel I. Žofčák voor E. Grendel Slovan Bratislava
80' Wissel Young Boys Wissel F. Hadergjonaj voor G. Zárate Young Boys
82' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor M. Vilotić Young Boys
83' Wissel Slovan Bratislava Wissel M. Milinković voor F. Kubik Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Young Boys
Opstellingen Slovan Bratislava - Young Boys

Voorbeschouwing Slovan Bratislava - Young Boys

Slovan Bratislava en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Slovan Bratislava en Young Boys in de Europa League vond plaats op 18 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Young Boys. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Young Boys favoriet. 1 keer wist de ploeg van Slovan Bratislava te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Slovan Bratislava. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.