Nabeschouwing Slovan Liberec - Košice (3-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 24 juli 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Slovan Liberec het donderdag 24 juli 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Košice.

Via de Slovan Liberec - Košice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Liberec - Košice (3-0)

Het Europa League duel tussen Slovan Liberec en Košice is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Slovan Liberec. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 54e minuut dacht Slovan Liberec op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Dubek. Helaas voor Slovan Liberec werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Slovan Liberec dat via D. Delarge dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Šural dacht na 90 minuten te scoren voor Slovan Liberec, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Slovan Liberec - Košice
3
0
LIVE Slovan Liberec - Košice 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Liberec - Košice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Košice Gele kaart voor M. Viazanko Košice
54' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt T. Dubek Slovan Liberec
60' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor D. Pavelka Slovan Liberec
61' Gele kaart Košice Gele kaart voor O. Diaby Košice
67' Wissel Košice Wissel E. Pačinda voor M. Viazanko Košice
68' Wissel Košice Wissel N. Haskić voor J. Skvašík Košice
75' Wissel Slovan Liberec Wissel K. Luckassen voor M. Hamuľak Slovan Liberec
77' Wissel Košice Wissel J. Novák voor P. Šinglár Košice
81' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt D. Delarge Slovan Liberec
84' Wissel Slovan Liberec Wissel V. Hadaščok voor T. Dubek Slovan Liberec
87' Wissel Slovan Liberec Wissel L. Kolar voor D. Delarge Slovan Liberec
90' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt J. Šural Slovan Liberec
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Liberec - Košice
Opstellingen Slovan Liberec - Košice

Voorbeschouwing Slovan Liberec - Košice

Slovan Liberec en Košice spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Slovan Liberec en Košice in de Europa League vond plaats op 17 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slovan Liberec. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Slovan Liberec favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Košice slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.