Nabeschouwing Sparta Praha - Admira (2-2) || Europa League 2012/2013

Donderdag 9 augustus 2012 - 20:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Sparta Praha het donderdag 9 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Admira.

Via de Sparta Praha - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Praha - Admira (2-2)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Sparta Praha en Admira geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 19e minuut dacht Admira op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Thürauer. Helaas voor Admira werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Sparta Praha dat via L. Kweuke dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Kweuke dacht na 39 minuten te scoren voor Sparta Praha, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Admira via B. Sulimani, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sparta Praha - Admira
2
2
LIVE Sparta Praha - Admira 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Praha - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Admira Doelpunt L. Thürauer Admira
36' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt L. Kweuke Sparta Praha
39' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt L. Kweuke Sparta Praha
50' Wissel Sparta Praha Wissel J. Skalak voor T. Prikryl Sparta Praha
52' Gele kaart Admira Gele kaart voor G. Plassnegger Admira
62' Wissel Admira Wissel B. Schachner voor P. Mevoungou Admira
64' Wissel Admira Wissel P. Hosiner voor S. Schwab Admira
69' Doelpunt Admira Doelpunt B. Sulimani Admira
78' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor P. Kaderabek Sparta Praha
80' Gele kaart Admira Gele kaart voor A. Schrott Admira
81' Wissel Sparta Praha Wissel P. Grajciar voor P. Kaderabek Sparta Praha
81' Wissel Admira Wissel R. Schicker voor B. Sulimani Admira
89' Wissel Sparta Praha Wissel A. Keric voor V. Kadlec Sparta Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Praha - Admira
Opstellingen Sparta Praha - Admira

Voorbeschouwing Sparta Praha - Admira

Sparta Praha en Admira spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Praha en Admira in de Europa League vond plaats op 2 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Praha. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sparta Praha favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Admira slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.