Nabeschouwing Spartak Trnava - FCSB (0-3) || Europa League 2012/2013

Donderdag 9 augustus 2012 - 19:30 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Spartak Trnava het donderdag 9 augustus 2012 om 19:30 uur in eigen huis op tegen FCSB.

Via de Spartak Trnava - FCSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Trnava - FCSB (0-3)

Het Europa League duel tussen Spartak Trnava en FCSB is geëindigd in een 0-3 overwinning voor FCSB. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 8e minuut dacht FCSB op voorsprong te komen via een doelpunt van Adi. Helaas voor FCSB werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut was het FCSB dat via R. Rusescu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Nikolic dacht na 84 minuten te scoren voor FCSB, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Spartak Trnava - FCSB
LIVE Spartak Trnava - FCSB 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Trnava - FCSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt FCSB Doelpunt Adi FCSB
24' Wissel Spartak Trnava Wissel L. Tomacek voor P. Cvirik Spartak Trnava
47' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor L. Hanzel Spartak Trnava
47' Gele kaart FCSB Gele kaart voor D. Georgievski FCSB
55' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor L. Tomacek Spartak Trnava
60' Wissel FCSB Wissel S. Nikolic voor Adi FCSB
61' Gele kaart FCSB Gele kaart voor F. Costea FCSB
74' Gele kaart FCSB Gele kaart voor A. Bourceanu FCSB
77' Doelpunt FCSB Doelpunt R. Rusescu FCSB
79' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor M. Mikovic Spartak Trnava
80' Wissel FCSB Wissel I. Latovlevici voor F. Costea FCSB
82' Wissel Spartak Trnava Wissel T. Mikinic voor P. Carnota Spartak Trnava
84' Doelpunt FCSB Doelpunt S. Nikolic FCSB
87' Wissel Spartak Trnava Wissel J. Koubsky voor M. Bicak Spartak Trnava
89' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor E. Sabo Spartak Trnava
89' Wissel FCSB Wissel T. Balan voor R. Rusescu FCSB
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Trnava - FCSB
Opstellingen Spartak Trnava - FCSB

Voorbeschouwing Spartak Trnava - FCSB

Spartak Trnava en FCSB spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Trnava en FCSB in de Europa League vond plaats op 2 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Trnava. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Spartak Trnava favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl FCSB slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.