Nabeschouwing Spartak Trnava - Hibernians (5-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 10 juli 2014 - 19:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Spartak Trnava het donderdag 10 juli 2014 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Hibernians.

Via de Spartak Trnava - Hibernians live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Trnava - Hibernians (5-0)

Het Europa League duel tussen Spartak Trnava en Hibernians is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Spartak Trnava. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Spartak Trnava op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Mikovic. Helaas voor Spartak Trnava werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Spartak Trnava dat via E. Sabo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Vlasko dacht na 28 minuten te scoren voor Spartak Trnava, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Spartak Trnava via T. Mikinič, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Spartak Trnava via E. Sabo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Spartak Trnava - Hibernians
5
0
LIVE Spartak Trnava - Hibernians 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Trnava - Hibernians teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt M. Mikovic Spartak Trnava
21' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt E. Sabo Spartak Trnava
28' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt J. Vlasko Spartak Trnava
32' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor C. Failla Hibernians
37' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor K. Kuzma Spartak Trnava
39' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor M. Bortel Spartak Trnava
40' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor Marcelo Dias Hibernians
46' Wissel Spartak Trnava Wissel P. Banovič voor M. Toth Spartak Trnava
59' Wissel Spartak Trnava Wissel N. Špalek voor I. Schranz Spartak Trnava
62' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor J. Bezzina Hibernians
64' Wissel Spartak Trnava Wissel T. Mikinič voor M. Mikovic Spartak Trnava
65' Wissel Hibernians Wissel J. Degabriele voor B. Muscat Hibernians
82' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor B. Kristensen Hibernians
82' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor P. Banovič Spartak Trnava
85' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt T. Mikinič Spartak Trnava
86' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor T. Mikinič Spartak Trnava
92' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt E. Sabo Spartak Trnava
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Trnava - Hibernians
Opstellingen Spartak Trnava - Hibernians

Voorbeschouwing Spartak Trnava - Hibernians

Spartak Trnava en Hibernians spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Trnava en Hibernians in de Europa League vond plaats op 3 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Trnava. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Spartak Trnava favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Hibernians slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.