Nabeschouwing Split - Hapoel Be'er Sheva (2-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 17 juli 2014 - 20:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Split het donderdag 17 juli 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Hapoel Be'er Sheva.

Via de Split - Hapoel Be'er Sheva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Split - Hapoel Be'er Sheva (2-1)

Het Europa League duel tussen Split en Hapoel Be'er Sheva is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Split. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Hapoel Be'er Sheva op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Buzaglo. Helaas voor Hapoel Be'er Sheva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het Split dat via T. Dujmović dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Bilić dacht na 86 minuten te scoren voor Split, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Split - Hapoel Be'er Sheva
2
1
LIVE Split - Hapoel Be'er Sheva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Split - Hapoel Be'er Sheva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor R. Gordana Hapoel Be'er Sheva
31' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt M. Buzaglo Hapoel Be'er Sheva
40' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor E. Barda Hapoel Be'er Sheva
43' Gele kaart Split Gele kaart voor A. Erceg Split
44' Gele kaart Split Gele kaart voor D. Rugašević Split
46' Wissel Split Wissel T. Dujmović voor A. Vojnović Split
60' Wissel Split Wissel M. Rog voor D. Rugašević Split
63' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel M. Melikson voor D. Gabay Hapoel Be'er Sheva
70' Wissel Split Wissel H. Belle voor D. Bagarić Split
74' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel D. Malul voor S. Arbeitman Hapoel Be'er Sheva
77' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor William Hapoel Be'er Sheva
78' Doelpunt Split Doelpunt T. Dujmović Split
80' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel S. Nasser voor M. Buzaglo Hapoel Be'er Sheva
84' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor A. Ejide Hapoel Be'er Sheva
86' Penalty Split Penalty M. Bilić Split