Nabeschouwing Sporting CP - Genk (1-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 8 november 2012 - 21:05 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Sporting CP het donderdag 8 november 2012 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Genk (1-1)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Sporting CP en Genk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. Schaars van Sporting CP. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 59e minuut het veld moest verlaten. In de 64e minuut was het Sporting CP dat via R. van Wolfswinkel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Plet dacht na 91 minuten te scoren voor Genk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - Genk
1
1
LIVE Sporting CP - Genk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor V. Viola Sporting CP
25' Gele kaart Genk Gele kaart voor K. Koulibaly Genk
27' Gele kaart Genk Gele kaart voor A. Ngcongca Genk
29' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Schaars Sporting CP
35' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor E. Insúa Sporting CP
59' Tweede gele kaart Sporting CP Tweede gele kaart voor S. Schaars Sporting CP
63' Wissel Sporting CP Wissel G. Fernandes voor V. Viola Sporting CP
64' Doelpunt Sporting CP Doelpunt R. van Wolfswinkel met assist van Capel Sporting CP
68' Wissel Genk Wissel G. Plet voor K. Hyland Genk
77' Wissel Genk Wissel A. Masika voor S. Joseph-Monrose Genk
84' Wissel Sporting CP Wissel Tiago Ilori voor Z. Labyad Sporting CP
87' Wissel Sporting CP Wissel A. Carrillo voor Capel Sporting CP
91' Doelpunt Genk Doelpunt G. Plet met assist van T. Buffel Genk
94' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Vossen Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Genk
Opstellingen Sporting CP - Genk

Voorbeschouwing Sporting CP - Genk

Sporting CP en Genk spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Genk in de Europa League vond plaats op 25 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sporting CP te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sporting CP. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.