Nabeschouwing Sporting CP - Horsens (5-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 30 augustus 2012 - 21:30 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Sporting CP het donderdag 30 augustus 2012 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Horsens. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Horsens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Horsens (5-0)

Het Europa League duel tussen Sporting CP en Horsens is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Sporting CP op voorsprong te komen via een doelpunt van R. van Wolfswinkel. Helaas voor Sporting CP werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Sporting CP dat via T. Kortegaard dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. van Wolfswinkel dacht na 54 minuten te scoren voor Sporting CP, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Sporting CP via A. Carrillo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 63 minuten spelen wist Sporting CP via Elias de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - Horsens
5
0
LIVE Sporting CP - Horsens 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Horsens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sporting CP Doelpunt R. van Wolfswinkel met assist van Adrien Silva Sporting CP
23' Eigen doelpunt Sporting CP Eigen doelpunt T. Kortegaard Sporting CP
46' Wissel Horsens Wissel A. Bjerregaard voor K. Fagerberg Horsens
52' Gele kaart Horsens Gele kaart voor S. Kielstrup Horsens
54' Doelpunt Sporting CP Doelpunt R. van Wolfswinkel met assist van Capel Sporting CP
57' Doelpunt Sporting CP Doelpunt A. Carrillo Sporting CP
62' Wissel Horsens Wissel K. Hajdarevic voor M. Spelmann Horsens
63' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Elias Sporting CP
65' Wissel Sporting CP Wissel André Martins voor A. Carrillo Sporting CP
66' Wissel Sporting CP Wissel Jeffren voor Adrien Silva Sporting CP
70' Wissel Horsens Wissel A. Nøhr voor M. Retov Horsens
73' Wissel Sporting CP Wissel Daniel Carriço voor G. Fernandes Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Horsens
Opstellingen Sporting CP - Horsens

Voorbeschouwing Sporting CP - Horsens

Sporting CP en Horsens spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Horsens in de Europa League vond plaats op 23 augustus 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.