Nabeschouwing Sporting CP - MOL Vidi (2-1) || Europa League 2012/2013

Vrijdag 7 december 2012 - 21:05 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Sporting CP het vrijdag 7 december 2012 om 21:05 uur in eigen huis op tegen MOL Vidi. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - MOL Vidi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - MOL Vidi (2-1)

Het Europa League duel tussen Sporting CP en MOL Vidi is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 65e minuut dacht Sporting CP op voorsprong te komen via een doelpunt van Z. Labyad. Helaas voor Sporting CP werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut was het MOL Fehérvár dat via G. Sándor dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Viola dacht na 82 minuten te scoren voor Sporting CP, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 83e minuut werd G. Sándor van MOL Fehérvár met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor MOL Fehérvár het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 94e minuut moest MOL Fehérvár verder met een man minder, nadat Marco Caneira een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - MOL Vidi
2
1
LIVE Sporting CP - MOL Vidi 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - MOL Vidi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor F. Rinaudo Sporting CP
45' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Walter Balufo MOL Fehérvár
54' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor B. Tóth MOL Fehérvár
57' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor G. Fernandes Sporting CP
57' Wissel MOL Fehérvár Wissel Á. Gyurcsó voor Filipe Oliveira MOL Fehérvár
65' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Z. Labyad Sporting CP
73' Wissel MOL Fehérvár Wissel Paraiba voor N. Nikolic MOL Fehérvár
73' Wissel MOL Fehérvár Wissel I. Kovács voor B. Tóth MOL Fehérvár
75' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Cédric Sporting CP
79' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Marco Caneira MOL Fehérvár
80' Penalty MOL Fehérvár Penalty G. Sándor MOL Fehérvár
81' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Paulo Vinícius MOL Fehérvár
82' Doelpunt Sporting CP Doelpunt V. Viola Sporting CP
82' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Z. Labyad Sporting CP
83' Rode kaart MOL Fehérvár Rode kaart voor G. Sándor MOL Fehérvár
85' Wissel Sporting CP Wissel D. Pranjic voor Capel Sporting CP
94' Tweede gele kaart MOL Fehérvár Tweede gele kaart voor Marco Caneira MOL Fehérvár
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - MOL Vidi
Opstellingen Sporting CP - MOL Vidi

Voorbeschouwing Sporting CP - MOL Vidi

Sporting CP en MOL Vidi spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en MOL Vidi in de Europa League vond plaats op 4 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor MOL Vidi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is MOL Vidi favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sporting CP te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sporting CP. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.