Nabeschouwing Sporting CP - Wolfsburg (0-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 26 februari 2015 - 21:05 uur



In de Europa League 2014/2015 neemt Sporting CP het donderdag 26 februari 2015 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Wolfsburg (0-0)

De Europa League 2014/2015 wedstrijd tussen Sporting CP en Wolfsburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sporting CP en Wolfsburg gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Sporting CP, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - Wolfsburg
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
24
7
Schoten op doel
10
1
Overtredingen
9
10
Buitenspel
1
2
Corners
6
7
LIVE Sporting CP - Wolfsburg 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Paulo Oliveira Sporting CP
62' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Caligiuri voor A. Schürrle VfL Wolfsburg
64' Wissel Sporting CP Wissel I. Slimani voor Adrien Silva Sporting CP
76' Wissel VfL Wolfsburg Wissel M. Schäfer voor Vieirinha VfL Wolfsburg
78' Wissel Sporting CP Wissel F. Montero voor J. Tanaka Sporting CP
78' Wissel Sporting CP Wissel Carlos Mané voor A. Carrillo Sporting CP
81' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Naldo VfL Wolfsburg
85' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor D. Caligiuri VfL Wolfsburg
91' Wissel VfL Wolfsburg Wissel M. Arnold voor K. De Bruyne VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Wolfsburg
Opstellingen Sporting CP - Wolfsburg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sporting CP - Wolfsburg

Sporting CP en Wolfsburg spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Wolfsburg in de Europa League vond plaats op 19 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Wolfsburg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sporting CP te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sporting CP. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sporting CP 0
Winst Wolfsburg 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Sporting CP - Wolfsburg Opstelling Sporting CP Opstelling Wolfsburg Live Sporting CP - Wolfsburg Live Sporting CP - Wolfsburg kijken Sporting CP - Wolfsburg kijken Live Sporting CP - Wolfsburg stream Sporting CP - Wolfsburg Fox Sports Nabeschouwing Sporting CP - Wolfsburg Uitslag Sporting CP - Wolfsburg Statistieken Sporting CP - Wolfsburg Europa League 2014/2015 Sporting CP - Wolfsburg wedden Sporting CP - Wolfsburg gokken Sporting CP - Wolfsburg Unibet