Nabeschouwing Stjarnan - Inter Milan (0-3) || Europa League 2014/2015

Woensdag 20 augustus 2014 - 23:00 uur



In de Europa League 2014/2015 neemt Stjarnan het woensdag 20 augustus 2014 om 23:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Laugardalsvöllur in Reykjavík.

Via de Stjarnan - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stjarnan - Inter Milan (0-3)

Het Europa League duel tussen Stjarnan en Inter Milan is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 41e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Icardi. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Inter dat via Dodô dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. DAmbrosio dacht na 89 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Stjarnan - Inter Milan
LIVE Stjarnan - Inter Milan 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stjarnan - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van Dodô Inter
48' Doelpunt Inter Doelpunt Dodô met assist van Jonathan Inter
60' Wissel Inter Wissel P. Osvaldo voor R. Botta Inter
65' Gele kaart Inter Gele kaart voor N. Vidić Inter
69' Wissel Stjarnan Wissel R. Toft voor T. Rúnarsson Stjarnan
69' Wissel Stjarnan Wissel G. Johannsson voor V. Gunnarsson Stjarnan
75' Wissel Inter Wissel D. DAmbrosio voor Jonathan Inter
88' Wissel Inter Wissel Z. Kuzmanović voor Hernanes Inter
89' Doelpunt Inter Doelpunt D. DAmbrosio met assist van Z. Kuzmanović Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Stjarnan - Inter Milan
Opstellingen Stjarnan - Inter Milan

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Stjarnan - Inter Milan

Stjarnan en Inter Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Stjarnan en Inter Milan elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Stjarnan 0
Winst Inter Milan 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Stjarnan - Inter Milan Opstelling Stjarnan Opstelling Inter Milan Live Stjarnan - Inter Milan Live Stjarnan - Inter Milan kijken Stjarnan - Inter Milan kijken Live Stjarnan - Inter Milan stream Stjarnan - Inter Milan Fox Sports Nabeschouwing Stjarnan - Inter Milan Uitslag Stjarnan - Inter Milan Statistieken Stjarnan - Inter Milan Europa League 2014/2015 Stjarnan - Inter Milan wedden Stjarnan - Inter Milan gokken Stjarnan - Inter Milan Unibet