Nabeschouwing Stuttgart - Dinamo Moskva (2-0) || Europa League 2012/2013

Woensdag 22 augustus 2012 - 18:15 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Stuttgart het woensdag 22 augustus 2012 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva.

Via de Stuttgart - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Dinamo Moskva (2-0)

Het Europa League duel tussen Stuttgart en Dinamo Moskva is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Stuttgart. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 72e minuut dacht VfB Stuttgart op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Ibisevic. Helaas voor VfB Stuttgart werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 91e minuut was het VfB Stuttgart dat via V. Ibisevic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Stuttgart - Dinamo Moskva
2
0
LIVE Stuttgart - Dinamo Moskva 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor L. Wilkshire Dinamo Moskva
38' Wissel Dinamo Moskva Wissel I. Semshov voor Z. Misimovic Dinamo Moskva
46' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Yusupov Dinamo Moskva
61' Wissel VfB Stuttgart Wissel I. Traoré voor S. Okazaki VfB Stuttgart
62' Wissel VfB Stuttgart Wissel T. Torun voor M. Harnik VfB Stuttgart
72' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt V. Ibisevic VfB Stuttgart
75' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Panyukov voor K. Kuranyi Dinamo Moskva
77' Wissel VfB Stuttgart Wissel Cacau voor T. Hajnal VfB Stuttgart
85' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Granat voor P. Nekhajchik Dinamo Moskva
91' Doelpunt VfB Stuttgart Doelpunt V. Ibisevic met assist van I. Traoré VfB Stuttgart