Nabeschouwing Tirana - Aalesund (1-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 19 juli 2012 - 19:00 uur



In de Europa League 2012/2013 neemt Tirana het donderdag 19 juli 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Aalesund. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Kombëtar Qemal Stafa in Tirana.

Via de Tirana - Aalesund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tirana - Aalesund (1-1)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Tirana en Aalesund geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 38e minuut dacht Tirana op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Çota. Helaas voor Tirana werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Aalesund dat via T. Stewart dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Tirana - Aalesund
Goals
1
1
LIVE Tirana - Aalesund 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tirana - Aalesund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Tirana Gele kaart voor E. Muçollari Tirana
33' Wissel Aalesund Wissel F. Ulvestad voor A. Skiri Aalesund
38' Doelpunt Tirana Doelpunt M. Çota Tirana
57' Doelpunt Aalesund Doelpunt T. Stewart Aalesund
68' Gele kaart Tirana Gele kaart voor E. Sina Tirana
68' Wissel Aalesund Wissel M. Barrantes voor F. Carlsen Aalesund
76' Wissel Tirana Wissel M. Morina voor N. Ferraj Tirana
77' Wissel Tirana Wissel G. Tushe voor E. Muçollari Tirana
88' Wissel Aalesund Wissel K. Sellin voor E. Skagestad Aalesund
Video hoogtepunten en samenvatting Tirana - Aalesund
Opstellingen Tirana - Aalesund

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tirana - Aalesund

Tirana en Aalesund spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Tirana en Aalesund elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Tirana 0
Winst Aalesund 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Tirana - Aalesund Opstelling Tirana Opstelling Aalesund Live Tirana - Aalesund Live Tirana - Aalesund kijken Tirana - Aalesund kijken Live Tirana - Aalesund stream Tirana - Aalesund Fox Sports Nabeschouwing Tirana - Aalesund Uitslag Tirana - Aalesund Statistieken Tirana - Aalesund Europa League 2012/2013 Tirana - Aalesund wedden Tirana - Aalesund gokken Tirana - Aalesund Unibet