Nabeschouwing Torino - Zenit (1-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 19 maart 2015 - 21:05 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Torino het donderdag 19 maart 2015 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Torino (Torino) in Torino.

Via de Torino - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Zenit (1-0)

Het Europa League duel tussen Torino en Zenit is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 90e minuut dacht Torino op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Glik. Helaas voor Torino werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

LIVE Torino - Zenit 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Torino Gele kaart voor C. Molinaro Torino
37' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Tymoshchuk Zenit
45' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Criscito Zenit
48' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Neto Zenit
52' Gele kaart Torino Gele kaart voor F. Quagliarella Torino
52' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Danny Zenit
58' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Y. Lodygin Zenit
62' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Gazzi Torino
64' Wissel Torino Wissel C. Bovo voor A. Farnerud Torino
76' Wissel Torino Wissel J. Martínez voor O. El Kaddouri Torino
81' Wissel Zenit Wissel A. Ryazantsev voor O. Shatov Zenit
82' Wissel Torino Wissel Amauri voor C. Molinaro Torino
86' Gele kaart Zenit Gele kaart voor I. Smolnikov Zenit
87' Wissel Zenit Wissel N. Lombaerts voor Danny Zenit
89' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Hulk Zenit
90' Doelpunt Torino Doelpunt K. Glik met assist van C. Bovo Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Zenit
Opstellingen Torino - Zenit

Voorbeschouwing Torino - Zenit

Torino en Zenit spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Zenit in de Europa League vond plaats op 12 maart 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 1 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Torino. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.