Nabeschouwing Torpedo Kutaisi - Aktobe (1-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 5 juli 2012 - 19:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Torpedo Kutaisi het donderdag 5 juli 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Aktobe.

Via de Torpedo Kutaisi - Aktobe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torpedo Kutaisi - Aktobe (1-1)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen Torpedo Kutaisi en Aktobe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 62e minuut dacht Torpedo Kutaisi op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Sabanadze. Helaas voor Torpedo Kutaisi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het Aktobe dat via M. Bikmaev dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Torpedo Kutaisi - Aktobe
1
1
LIVE Torpedo Kutaisi - Aktobe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torpedo Kutaisi - Aktobe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Aktobe Wissel A. Zemlianukhin voor A. Geynrikh Aktobe
40' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor Y. Logvinenko Aktobe
43' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor D. Rigvava Torpedo Kutaisi
46' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor D. Dighmelashvili Torpedo Kutaisi
59' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel V. Bolkvadze voor R. Gotsiridze Torpedo Kutaisi
61' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor A. Klimavicius Aktobe
62' Doelpunt Torpedo Kutaisi Doelpunt N. Sabanadze Torpedo Kutaisi
64' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor G. Guruli Torpedo Kutaisi
75' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel G. Ioseliani voor G. Dolidze Torpedo Kutaisi
76' Wissel Aktobe Wissel P. Badlo voor A. Klimavicius Aktobe
81' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel G. Pantsulaia voor G. Kukhianidze Torpedo Kutaisi
82' Doelpunt Aktobe Doelpunt M. Bikmaev Aktobe
93' Wissel Aktobe Wissel S. Lisenkov voor L. Bajer Aktobe