Nabeschouwing Trabzonspor - Lokeren (2-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 23 oktober 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Trabzonspor het donderdag 23 oktober 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Hüseyin Avni Aker Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Lokeren (2-0)

Het Europa League duel tussen Trabzonspor en Lokeren is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 54e minuut dacht Trabzonspor op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Yatabaré. Helaas voor Trabzonspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het Trabzonspor dat via K. Constant dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

LIVE Trabzonspor - Lokeren 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Marić Lokeren
47' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor H. Vanaken Lokeren
54' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt M. Yatabaré met assist van M. Ekici Trabzonspor
59' Wissel Lokeren Wissel G. Mertens voor G. Galitsios Lokeren
63' Wissel Lokeren Wissel Dutra voor B. Abdurahimi Lokeren
73' Wissel Trabzonspor Wissel S. Dursun voor M. Ekici Trabzonspor
76' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor S. Dursun Trabzonspor
76' Wissel Lokeren Wissel J. Remacle voor K. Persoons Lokeren
77' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Waris Trabzonspor
81' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor G. Mertens Lokeren
82' Wissel Trabzonspor Wissel S. Yılmaz voor O. Cardozo Trabzonspor
86' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt K. Constant met assist van José Bosingwa Trabzonspor
88' Wissel Trabzonspor Wissel S. Aydoğdu voor K. Constant Trabzonspor