Nabeschouwing Trabzonspor - Metalist (3-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 27 november 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Trabzonspor het donderdag 27 november 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Metalist. De wedstrijd wordt gespeeld in Hüseyin Avni Aker Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Metalist live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Metalist (3-1)

Het Europa League duel tussen Trabzonspor en Metalist is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 36e minuut dacht Trabzonspor op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Belkalem. Helaas voor Trabzonspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Metalist dat via V. Gomenyuk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 77e minuut kreeg C. Medjani van Trabzonspor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Trabzonspor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 87e minuut scoorde Trabzonspor via M. Ekici, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 94 minuten spelen wist Trabzonspor via O. Horyainov de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE Trabzonspor - Metalist 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Metalist teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt E. Belkalem met assist van M. Ekici Trabzonspor
55' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor C. Medjani Trabzonspor
59' Wissel Trabzonspor Wissel S. Yılmaz voor O. Cardozo Trabzonspor
59' Wissel Trabzonspor Wissel F. Atik voor S. Aydoğdu Trabzonspor
63' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor E. Belkalem Trabzonspor
68' Doelpunt Metalist Doelpunt V. Gomenyuk met assist van P. Rebenok Metalist
70' Wissel Metalist Wissel D. Kulakov voor V. Kobin Metalist
73' Gele kaart Metalist Gele kaart voor D. Kulakov Metalist
77' Tweede gele kaart Trabzonspor Tweede gele kaart voor C. Medjani Trabzonspor
84' Wissel Metalist Wissel S. Bolbat voor C. Villagra Metalist
87' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt M. Ekici met assist van S. Yılmaz Trabzonspor
88' Wissel Metalist Wissel O. Osman voor P. Rebenok Metalist
89' Wissel Trabzonspor Wissel M. Nizam voor A. Waris Trabzonspor
94' Eigen doelpunt Trabzonspor Eigen doelpunt O. Horyainov Trabzonspor
94' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Yatabaré Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Metalist
Opstellingen Trabzonspor - Metalist

Voorbeschouwing Trabzonspor - Metalist

Trabzonspor en Metalist spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Metalist in de Europa League vond plaats op 18 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Metalist slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.