Nabeschouwing Trabzonspor - Napoli (0-4) || Europa League 2014/2015

Donderdag 19 februari 2015 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Trabzonspor het donderdag 19 februari 2015 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Hüseyin Avni Aker Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Napoli (0-4)

Het Europa League duel tussen Trabzonspor en Napoli is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van Henrique. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Napoli dat via G. Higuaín dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Gabbiadini dacht na 27 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde Napoli via D. Zapata, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

LIVE Trabzonspor - Napoli 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Napoli Doelpunt Henrique Napoli
20' Doelpunt Napoli Doelpunt G. Higuaín met assist van M. Gabbiadini Napoli
27' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Gabbiadini met assist van Albiol Napoli
36' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor F. Atik Trabzonspor
40' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Demir Trabzonspor
46' Wissel Napoli Wissel David López voor W. Gargano Napoli
64' Gele kaart Napoli Gele kaart voor G. İnler Napoli
70' Wissel Napoli Wissel José Callejón voor J. de Guzmán Napoli
80' Wissel Napoli Wissel D. Zapata voor G. Higuaín Napoli
85' Wissel Trabzonspor Wissel Z. Yavru voor S. Aydoğdu Trabzonspor
92' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Zapata Napoli
92' Wissel Trabzonspor Wissel S. Dursun voor F. Atik Trabzonspor
93' Wissel Trabzonspor Wissel M. Nizam voor O. Hurmacı Trabzonspor