Nabeschouwing Trabzonspor - Rostov (2-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 21 augustus 2014 - 20:00 uur



In de Europa League 2014/2015 neemt Trabzonspor het donderdag 21 augustus 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Hüseyin Avni Aker Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Rostov (2-0)

Het Europa League duel tussen Trabzonspor en Rostov is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 37e minuut dacht Trabzonspor op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Medjani. Helaas voor Trabzonspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het Trabzonspor dat via O. Cardozo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Rostov
Goals
2
0
LIVE Trabzonspor - Rostov 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt C. Medjani Trabzonspor
40' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Bastos Rostov
49' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Gaţcan Rostov
62' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Y. Erdoğan Trabzonspor
64' Wissel Rostov Wissel A. Bukharov voor M. Grigorjev Rostov
67' Wissel Trabzonspor Wissel F. Atik voor Y. Erdoğan Trabzonspor
68' Wissel Rostov Wissel M. Doumbia voor D. Poloz Rostov
69' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Nizam Trabzonspor
73' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt O. Cardozo Trabzonspor
77' Wissel Trabzonspor Wissel S. Dursun voor K. Constant Trabzonspor
84' Wissel Trabzonspor Wissel D. Yilmaz voor O. Cardozo Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Rostov
Opstellingen Trabzonspor - Rostov

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Trabzonspor - Rostov

Trabzonspor en Rostov spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Trabzonspor en Rostov elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Trabzonspor 0
Winst Rostov 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Trabzonspor - Rostov Opstelling Trabzonspor Opstelling Rostov Live Trabzonspor - Rostov Live Trabzonspor - Rostov kijken Trabzonspor - Rostov kijken Live Trabzonspor - Rostov stream Trabzonspor - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Trabzonspor - Rostov Uitslag Trabzonspor - Rostov Statistieken Trabzonspor - Rostov Europa League 2014/2015 Trabzonspor - Rostov wedden Trabzonspor - Rostov gokken Trabzonspor - Rostov Unibet