Nabeschouwing Turnovo - Chikhura (0-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 3 juli 2014 - 18:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Turnovo het donderdag 3 juli 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Chikhura. De wedstrijd wordt gespeeld in Nacionalna Arena Filip II Makedonski in Skopje.

Via de Turnovo - Chikhura live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Turnovo - Chikhura (0-1)

Het Europa League duel tussen Turnovo en Chikhura is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Chikhura. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 31e minuut dacht Chikhura op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Kutchukhidze. Helaas voor Chikhura werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut moest L. Chikvaidze van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Chikhura verder met een speler minder.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Turnovo - Chikhura
LIVE Turnovo - Chikhura 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Turnovo - Chikhura teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Chikhura Doelpunt L. Kutchukhidze Chikhura
42' Rode kaart Chikhura Rode kaart voor L. Chikvaidze Chikhura
54' Wissel Turnovo Wissel C. Churlinov voor G. Dolapchiev Turnovo
54' Wissel Turnovo Wissel G. Stoilov voor B. Najdenov Turnovo
61' Gele kaart Turnovo Gele kaart voor R. Mutafchiyski Turnovo
62' Wissel Turnovo Wissel V. Kochoski voor T. Iliev Turnovo
79' Wissel Chikhura Wissel G. Koripadze voor B. Dekanoidze Chikhura
86' Wissel Chikhura Wissel T. Mumladze voor L. Kutchukhidze Chikhura
92' Gele kaart Turnovo Gele kaart voor C. Churlinov Turnovo