Nabeschouwing Vaduz - College Cosmo (3-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 3 juli 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Vaduz het donderdag 3 juli 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen College Cosmo. De wedstrijd wordt gespeeld in Rheinpark Stadion in Vaduz.

Via de Vaduz - College Cosmo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vaduz - College Cosmo (3-0)

Het Europa League duel tussen Vaduz en College Cosmo is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Vaduz. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Vaduz op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Sutter. Helaas voor Vaduz werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 8e minuut was het Vaduz dat via P. Schürpf dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Schürpf dacht na 72 minuten te scoren voor Vaduz, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vaduz - College Cosmo
3
0
LIVE Vaduz - College Cosmo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vaduz - College Cosmo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Vaduz Doelpunt M. Sutter Vaduz
8' Doelpunt Vaduz Doelpunt P. Schürpf Vaduz
9' Gele kaart College Cosmo Gele kaart voor Javi Tamayo College Cosmo
15' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor P. Muntwiler Vaduz
30' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor S. Lang Vaduz
38' Gele kaart College Cosmo Gele kaart voor C. Toncheff College Cosmo
51' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor M. Neumayr Vaduz
57' Wissel Vaduz Wissel N. Abegglen voor M. Sutter Vaduz
59' Wissel College Cosmo Wissel Stoico voor Javi Tamayo College Cosmo
64' Wissel Vaduz Wissel N. von Niederhäusern voor F. Burgmeier Vaduz
67' Wissel College Cosmo Wissel J. Coombes voor Ramon Saavedra College Cosmo
72' Doelpunt Vaduz Doelpunt P. Schürpf Vaduz
77' Wissel Vaduz Wissel Kwang-Ryong Pak voor S. Lang Vaduz
81' Wissel College Cosmo Wissel R. Montovio voor C. Toncheff College Cosmo