Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Atlético Madrid (1-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 6 december 2012 - 19:00 uur



In de Europa League 2012/2013 neemt Viktoria Pilsen het donderdag 6 december 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Atlético Madrid (1-0)

Het Europa League duel tussen Viktoria Pilsen en Atlético Madrid is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 26e minuut dacht Viktoria Plzeň op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Procházka. Helaas voor Viktoria Plzeň werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 91e minuut moest Diego Costa van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Atlético Madrid verder met een speler minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Viktoria Pilsen - Atlético Madrid
Goals
1
0
LIVE Viktoria Pilsen - Atlético Madrid 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt V. Procházka met assist van M. Duris Viktoria Plzeň
55' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Javi Manquillo Atlético Madrid
59' Wissel Atlético Madrid Wissel Koke voor Juanfran Atlético Madrid
74' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Zeman voor F. Rajtoral Viktoria Plzeň
77' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Limberský Viktoria Plzeň
87' Wissel Atlético Madrid Wissel Saúl voor Cisma Atlético Madrid
89' Wissel Viktoria Plzeň Wissel D. Stipek voor D. Kolár Viktoria Plzeň
89' Wissel Atlético Madrid Wissel Pedro Martín voor Javi Manquillo Atlético Madrid
91' Rode kaart Atlético Madrid Rode kaart voor Diego Costa Atlético Madrid
92' Wissel Viktoria Plzeň Wissel F. Sevinsky voor P. Horváth Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Atlético Madrid
Opstellingen Viktoria Pilsen - Atlético Madrid

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Viktoria Pilsen - Atlético Madrid

Viktoria Pilsen en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Viktoria Pilsen en Atlético Madrid in de Europa League vond plaats op 4 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Viktoria Pilsen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Viktoria Pilsen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Viktoria Pilsen 0
Winst Atlético Madrid 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Viktoria Pilsen - Atlético Madrid Opstelling Viktoria Pilsen Opstelling Atlético Madrid Live Viktoria Pilsen - Atlético Madrid Live Viktoria Pilsen - Atlético Madrid kijken Viktoria Pilsen - Atlético Madrid kijken Live Viktoria Pilsen - Atlético Madrid stream Viktoria Pilsen - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Atlético Madrid Uitslag Viktoria Pilsen - Atlético Madrid Statistieken Viktoria Pilsen - Atlético Madrid Europa League 2012/2013 Viktoria Pilsen - Atlético Madrid wedden Viktoria Pilsen - Atlético Madrid gokken Viktoria Pilsen - Atlético Madrid Unibet