Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Ruch Chorzów (5-0) || Europa League 2012/2013

Donderdag 9 augustus 2012 - 20:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Viktoria Pilsen het donderdag 9 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ruch Chorzów. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Ruch Chorzów live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Ruch Chorzów (5-0)

Het Europa League duel tussen Viktoria Pilsen en Ruch Chorzów is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Viktoria Plzeň op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Duris. Helaas voor Viktoria Plzeň werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Viktoria Plzeň dat via M. Duris dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Duris dacht na 28 minuten te scoren voor Viktoria Plzeň, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 54e minuut scoorde Viktoria Plzeň via M. Bakos, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 87 minuten spelen wist Viktoria Plzeň via M. Hanousek de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Viktoria Pilsen - Ruch Chorzów
5
0
LIVE Viktoria Pilsen - Ruch Chorzów 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Ruch Chorzów teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Duris Viktoria Plzeň
12' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Duris Viktoria Plzeň
28' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Duris Viktoria Plzeň
49' Gele kaart Ruch Chorzów Gele kaart voor P. Lisowski Ruch Chorzów
54' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Bakos Viktoria Plzeň
60' Wissel Viktoria Plzeň Wissel D. Stipek voor M. Fillo Viktoria Plzeň
64' Wissel Ruch Chorzów Wissel L. Janoszka voor M. Jankowski Ruch Chorzów
71' Wissel Viktoria Plzeň Wissel R. Rezník voor D. Limberský Viktoria Plzeň
76' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Hanousek voor P. Horváth Viktoria Plzeň
78' Wissel Ruch Chorzów Wissel G. Kuswik voor A. Piech Ruch Chorzów
81' Wissel Ruch Chorzów Wissel I. Lewczuk voor P. Lisowski Ruch Chorzów
87' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Hanousek Viktoria Plzeň
88' Gele kaart Ruch Chorzów Gele kaart voor Z. Dokic Ruch Chorzów
92' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Stipek Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Ruch Chorzów
Opstellingen Viktoria Pilsen - Ruch Chorzów

Voorbeschouwing Viktoria Pilsen - Ruch Chorzów

Viktoria Pilsen en Ruch Chorzów spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Viktoria Pilsen en Ruch Chorzów in de Europa League vond plaats op 2 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Viktoria Pilsen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Viktoria Pilsen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ruch Chorzów slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.